0761144664 info@bullhound.se

ABERDEEN ASSET MANAGEMENT INVESTMENTBOLAG

Aberdeen Asset Management är en av de 10 största kapitalförvaltarna i världen. Bolaget grundades i Aberdeen, Skottland 1983. Bolaget noterades 1991 vid London Stock Exchange och finns representerade i över 25 länder. Aberdeen Asset Management erbjuder investeringslösningar och investeringsprodukter till kunder över hela världen.

UPPDRAG

Grafisk formgivning

Bullhound har bistått Aberdeen i arbete med finansiell information som kvartalsrapporter till deras fonder i norra Europa. Grafisk formgivning till fastighetsförvaltning och huvudkontoret i Sverige och Finland som broschyrer, foldrar, informationsblad och material för events och mässor. Representerade i över 25 länder behövdes ett strikt förhållande till den grafiska profilen och att den följdes så att Aberdeen kändes igen, även om projektet var unikt för landet.

Aberdeens ”Backroom to Boardroom” var ett projekt. En serie nätverksträffar för kvinnliga ledare med ambition att uppmuntra kvinnor att ta plats i styrelser och söka sig till ledande befattningar. Initiativtagare till nätverket var Anne Richard, idag 2020 är hon CEO of Fidelity International. Bullhounds uppdrag bestod i att ta fram Roll-ups, inbjudan, programblad och powerpoint-presentation.

UPPDRAG

Mässa

Presentation av Aberdeen och deras fonder på Avanza. Mässmaterial för Aberdeen och fonden ”Aberdeen Global – Latin America Equity Fund”.

Exempel på mässmaterial som Bullhound bistod med; vepa, matta, folder, banner och övrig trycksaker

UPPDRAG

Grafisk produktion

Nedan visas ett urval av grafisk produktion som Bullhound har bistått Aberdeen med.